Måltider

Skolrestaurangen

Skolrestaurangens öppettid

Kl 11.00-13.00

Välkommen att äta din lunch i en trevlig miljö hos oss. Vår målsättning är att maten ska tillagas efterhand med så kort varmhållning som möjligt, så att vi kan servera nylagad lunch till dig och övriga elever som beräknats komma en viss tid.

Därför är det också viktigt att du går till lunchen under din längsta lunchrast, även om du har kortare raster inom den tid då vi har öppet. Schemat är lagt så att du ska ha cirka 40 minuters sammanhängande lunchrast de flesta dagarna i veckan, och att du äter din lunch just då.

Tänk också på att du själv påverkar trivseln i matsalen, och tack på förhand för att du tar hand om din bricka när du är klar. Det underlättar mycket för oss!

Planering

Matsedeln planeras av Värnamo Kommuns kostekonom enligt kommunens kostpolicy, för rätt näringsinnehåll och variation. Lunchen ska motsvara en tredjedel av dagsbehovet.

Har du önskemål om rätter eller annat, är matrådet den givna kanalen att föra fram dina tankar till. Där möts representanter från eleverna och från oss i skolrestaurangen. Ibland även från skolledningen om så önskas.  

Café Ugglan


Café Ugglans öppettider
Kl 08.00-12.00 - Caféförsäljning
Kl 12.00-13.00 - Lunchstängt
Kl 13.00-15.00 - Caféförsäljning

Serveringen sköts av arbetstagare och handledare från omsorgsförvaltningen. Restaurang Åkanten är en av caféets leverantörer. Telefon 0370-37 7363

Varuautomater

Varuautomaternas öppettider
Följer skolans öppettider. Selectas varuautomater är alltid öppna, även
då Café Ugglan har lunchstängt.
Vid problem med automaterna kontakta Selecta på telefon 0770-85 85 85

Inflytande

Påverka måltiderna
Du har möjlighet att påverka skolmåltiderna genom matrådet.
Läs om matrådet här

Café Ugglan
Skolrestaurangen