Våra lokaler

Våra lokaler genomgår ständigt förvandlingar för att fylla nya funktioner och följa de förändringar som sker i verksamheten. Målsättningen är att om du väljer ett yrkesförberedande program, så ska du arbeta i en miljö som så mycket som möjligt liknar din framtida arbetsplats.

Biblioteket

I gymnasiebiblioteket söker du kunskap i böcker och med hjälp av datorer och Internet. Här finns uppslagsböcker, facklitteratur och skönlitteratur. Det finns även ett 100-tal tidskrifter inom olika ämnesområden samt svenska dagstidningar. Allt särskilt utvalt för att du ska kunna lösa dina skoluppgifter, och för att biblioteket ska vara en god arbetsmiljö.

Förutom allt detta finns även bl.a. grupprum, multirum, miniaulor för t.ex. filmvisning och presentationer samt videorum med redigeringsutrustning.

Skolrestaurangen

Här äter du din lunch i en trevlig miljö tillsammans med dina kamrater. Vår målsättning är att maten ska tillagas efter hand, med så kort varmhållning som möjligt. Du får oftast välja mellan två eller fler rätter, och det finns alltid ett alternativ om du är
t.ex. vegetarian. Lunchen är komponerad för att motsvara en tredjedel av dagens näringsbehov.

Café Ugglan

Till Caféet går du när du behöver ett litet mellanmål eller en fika. Här serveras bland annat  smörgåsar, frukt och fika. Då restaurang- och livsmedelsprogrammet har vissa kurser igång levererar de bakverk och annat gott till caféet. När serveringen är stängd finns automater med mat och dryck.

Vårt bibliotek

Vårt bibliotek

Skolrestaurangen

Skolrestaurangen